Foto: Eva Dalin

Mässa

Våra studievägledare och studieadministratörer i Romanska språk (franska, italienska, portugisiska och spanska), Klassiska språk (latin och antik grekiska) samt Latinamerikastudier kommer att vara på plats för att svara på frågor i Södra huset.

Du hittar våra informationsbord på plan 3 mellan hus D och E, Latinamerikastudier i hus B.

Prova på-föreläsning

Du kan även delta i prova på-föreläsningar och olika informationspass om hur det är att studera vid Stockholms universitet.

Missa inte institutionens Prova på-föreläsning "Språkförståelse mellan grannspråk: spanska och franska" 16.30 i Södra huset, hörsal 9

Välkommen till en eftermiddag fylld av information och inspiration inför dina framtida studier. Programmet består av prova på-föreläsningar, informationspass, mässa och guidade turer. Förbered gärna ditt besök genom att titta igenom programmet.

Se hela programmet på Stockholms universitets webbplats:

Öppet hus vid Stockholms universitet

00:00 00:00