Doktorand Anna Finozzi håller sitt halvtidsseminarium med titeln: “La letteratura postcoloniale italiana per l’infanzia e per gli adulti tra testo e paratesto”.

Opponent är Monica Jansen (Utrecht University). Huvudhandledare är Cecilia Schwartz (Stockholms Universitet) och handledare Daniele Comberiati (Université Paul-Valéry-Montpellier).

För att ta del av texten som ska ventileras, kontakta Anna Finozzi.

Seminariet hålls på italienska via Zoom.

Länk till zoommötet för halvtidsseminariet »

Om du redan har installerat Zoom är det bara att följa instruktionerna på skärmen.

Du kan även följa disputationen utan att ladda ner Zoom-applikationen. Välj då avbryt och följ den finstilta länken Join from your browser längst ner på dialogsidan. Om inte länken fungerar med din vanliga webbläsare – pröva att kopiera in möteslänken i en annan webbläsare, t.ex. Chrome.

Om du vill installera Zoom kan du följa instruktionerna på skärmen - observera att det tar en stund och att du förmodligen behöver klicka på möteslänken igen efter installation. Gör därför detta i god tid före mötets början.

Klicka sedan på Join with Computer Audio.

Arrangör/Organiser: Romlitt
Kontakt/Contact: Linnea Kjellsson
Ingen föranmälan krävs/No registration required