Ny student

Läs först informationen i ”Checklista och viktig information vid terminsstart” som finns på Stockholms universitets webb; http://www.su.se/utbildning/ny-student
I checklistan hittar du bland annat information om hur du aktiverar ditt universitetskonto och hur du webbregistrerar dig. På samma sida finns även broschyren ”Terminsstartsfoldern”.

För att behålla din plats måste du webbregistrera dig. Webbregistreringen är öppen den 10– 19 augusti. För att kunna webbregistrera dig måste du först aktivera ditt universitetskonto (minastudier.su.se under Aktuell utbildning)

Observera att du inte kan webbregistrera dig om du är antagen med villkor. Du måste då komma personligen för att registrera dig på vår studentexpedition, rum B598 (Södra huset, hus B, plan 5):

• För kurser i italienska, spanska, portugisiska och latinamerikastudier: tisdag 21 augusti klockan 13.00 – 15.00.
  • För kurser i franska, grekiska och latin: XYZ augusti klockan XYZ eller XYZ klockan XYZ

Välkommen även till stora Välkomstdagen 31 augusti kl 13:00 - 16:30 i Aula Magna och få en inblick i vad det innebär att plugga här vid Stockholms universitet.

RESERVER

Om det finns plats på våra kurser, kontaktar vi berörda reserver via e-post efter den 19 augusti.