Kursen Spanska I i Spanien, 30 hp ges av Internationella skolorna Barcelona. Kursen ges varje termin med sista ansökningsdagar 15 april och 15 oktober.

Kursen

Spanska I i Spanien ger dig de nödvändiga grunderna för att behärska det spanska språket samtidigt som du får en bred orientering i Spaniens och Spanskamerikas historia, samhälle och kultur. Du läser också ett urval modern spanskspråkig litteratur och diskuterar aktuella ämnen. Förutom föreläsningar och genomgångar får du rikligt med praktik under kursens gång, och övar på så sätt kontinuerligt upp din muntliga och skriftliga färdighet. Dessutom har du utmärkta möjligheter att på plats förkovra din spanska ytterligare utöver de schemalagda lektionstillfällena.

Kursens innehåll motsvarar Spanska I, 30 hp på Stockholms universitet. Avslutad kurs ger behörighet till Spanska II.

Skolan

Internationella Skolorna Barcelona bedriver sedan 2006 undervisning i spanska för utländska studenter. Utbildningen berättigar till CSN.

http://www.is-barcelona.com        

Skolan ligger centralt i Barcelonas äldsta stadsdel, Barrio Gótico, där det finns ett rikt utbud av sevärdheter, butiker och caféer. Kommunikationerna är mycket goda och Barcelonas kilometerlånga strand ligger en kvarts promenad bort. Se skolan här

Boende

Internationella Skolorna bistår med utförlig information, tips samt kontaktuppgifter till flera förmedlingar och privatvärdar i Barcelona. Skolan kan dock ej boka boende. Boinformation skickas till antagna redan efter urval 1. Du är alltid välkommen att kontakta skolan om du har frågor. 

Mer information och anmälan

För allmän information om våra utlandskurser, se: Utlandskurser

För mer information om Spanska I i Spanien (behörighet, kursinnehåll, anmälan, m.m.), se:

Kursplan & anmälan

 

Schema i Stockholm:
Ht2017 - Vt2018