Workshop idégenerering

Att tackla morgondagens utmaningar med gårdagens lösningar tillhör inte en entreprenörs motto. Workshopen leds av Aron Podavka.

I idégenereringsworkshopen: 

  • spånar vi fram idéer på konkreta behov

  • kartlägger vi dina tillgångar i form av egenskaper, kunskap och kontakter

Syftet är att ge dig de bästa förutsättningarna för att skapa något nytt. Inga förkunskaper krävs, men vi värdesätter ett stort engagemang i övningen.

Öva din pitch

Ta chansen och testa din pitch på personer med tung erfarenhet av att bedöma affärsidéer och entreprenörer. Upp till 18 stycken deltagare från föreläsningen om Pitch- och presentationsteknik den 2 maj får 20 minuter för att presentera sin pitch och ta emot feedback.

När du väl är igång med din idé så är varenda dag en tävling. Det är dock inte den här kvällen. Allt handlar om att ge dig den feedback du behöver för att utveckla dig och din pitch. Du presenterar för två personer, en från Innovationskontoret och för en av personerna nedan.

Pitchcoacher

Anette Andersson är en mycket erfaren talarcoach som har hjälpt hundratals StartUp-bolag att ta fram tydliga och säljande pitchar. Hon har också stor egen erfarenhet av entreprenörskap, kommunikation och teknik. En av hennes styrkor är förmågan att beskriva produkter och tjänster så att kundnyttan blir lätt att förstå och marknadsvärdet lyfts fram.

Ulf Brandels coachar entreprenörer, VD, säljchefer, ledningsgrupper och säljare till ökad försäljning och förbättrade säljresultat. Ulf har 15 års erfarenhet som Business Coach, VD och Investment Manager i riskkapitalbolag och en bakgrund inom försäljning.