Alumndagen

Om Alumndagen

Alumndagen är en återkommande mötesplats för utveckling av kontakter och långsiktiga relationer för samverkan mellan alumner, anställda och studenter vid universitetet. Alumndagen är universitetets största aktivitet för alumner och äger rum i oktober.

Mingle at Alumni Day

Konstvisningar och panelsamtal på årets alumndag

Alumndagen 2017 hölls 17 oktober i Aula Magna. Det blev en kväll i konstens tecken med konstvisningar, panelsamtal på temat "Does art make a difference?" och institutionsaktiviteter.

Tidigare Alumndagar

  • Professor Johan Rockström. Foto: Niklas Björling Alumndagen 2016 Se filmen från öppningstalet av vicerektor Karin Helander och föredraget med alumn Johan Rockström.
  • Alumndagen 2015 Alumndagen 2015 Anna Ryott, Swedfund, och Anna Tompsett, Nationalekonomiska institutionen, var huvudtalare på Alumndagen 2015.
  • Fotografi föreställande Eva Swartz Grimaldi, sittande halvfigur. Foto: Eva Enarson 2014. Alumndagen 2014 Ta del av en paneldebatt, lyssna till alumn Eva Swartz Grimaldi, mingla med tidigare kursare och passa på att besöka någon av de utbildningar som arrangerar olika aktiviteter under kvällen. Välkommen till årets alumndag.
Alumnnätverket

När du tagit dina första poäng på Stockholms universitet är du välkommen att gå med i alumnnätverket. Som medlem får du inbjudningar till våra aktiviteter.