Tidigare alumnevenemang

 1. Du är här:
 2. Start
 3. Stockholms universitet
 4. Samverkan
 5. Alumn
 6. Alumnevenemang
 7. Tidigare alumnevenemang

Tidigare alumnevenemang

 • Konstvisning på AlbaNova. Foto: Anna Niva Konsten på AlbaNova lyftes under guidad tur för alumner Stockholms universitets alumnnätverk ordnade i november två konstvisningar för sina medlemmar på universitetscentrum AlbaNova. Visningarna hölls på svenska respektive engelska och leddes av en av universitetets konstintendenter, Joakim Norrby.
 • Johan Lind, Armita Golkar, Alexander Mørk-Eidem, Katarina Bendtz och Rickard Ström på Dramatenbaren Mänsklighet diskuterades på Dramatenbaren I oktober hölls för första gången en poddinspelning arrangerad av Stockholms universitet i samarbete med Dramaten. Det var den tvärvetenskapliga podden Professor Magenta som med hjälp av tre gäster vände och vred på begreppet mänsklighet inför en nyfiken publik på Dramatenbaren.
 • Johanna Palmström och Hugo Thorén, ordförande i Samhällsvetenskapliga föreningen. Foto: Anna Niva "Att jobba om vartannat gav mig perspektiv på studierna" Stockholms universitets alumnnätverk och Samhällsvetenskapliga föreningen bjöd den 13 september in journalisten och alumnen Johanna Palmström till ett samtal om studier och arbetsliv på Café Bojan.
 • Matilda Kjellqvist Videla och Tanja Holm "Att skriva en artikel är som att skriva en hemtenta" Journalisten Tanja Holm märker att hon har haft mycket nytta av att ha läst humaniora. Tack vare det har hon fått verktyg för att förstå världen omkring sig – något hon hela tiden behöver göra i sitt jobb. 25 april besökte hon Humanistiska föreningen för att prata om livet efter studierna.
 • Alumnträff i Malmö Alumner från Stockholms universitet på nordisk alumnträff i Malmö 10 april anordnades en alumnträff i Malmö för alumner från nordiska lärosäten, där alumner från Stockholms universitet deltog. Alumnträffen skedde i anslutning till konferensen CASE Nordic Summit.
 • Konstvisning vid Södra huset Alumner bjöds på konstvisningar på Frescati I slutet av mars bjöd Stockholms universitets alumnnätverk in alumner till konstvisningar på Frescati.
 • Alumnsamtal på Humanistiska föreningen. Foto: Ingmarie Andersson ”Välj utifrån dina intressen och våga lita på att det går vägen” Tillsammans med Humanistiska föreningen bjöd Stockholms universitets alumnnätverk i onsdags in etnologialumnen Charlotta Dahlén till ett samtal om vägen från humaniorastudierna ut i arbetslivet.
 • Jenny Jägerfeld "Det går att designa sin karriärväg" Det sa alumnen Jenny Jägerfeld på Alumnträffen som ägde rum 30 mars på Psykologiska institutionen. Jenny är författare och psykolog, med psykologexamen från Stockholms universitet.