Om att vara alumn vid Stockholms universitet

 

Registrera dig i alumnnätverket

När du registrerar dig i alumnnätverket har vi möjlighet att hålla kontakten med dig och skicka inbjudningar till våra aktiviteter och evenemang. Ingen inloggning krävs - du skriver endast in dina uppgifter vid ett tillfälle via denna länk.

Kom på våra evenemang!

Mingel i Aula Magna. Foto: Eva Dalin
Mingel i Aula Magna. Foto: Eva Dalin

Stockholms universitet ordnar många olika aktiviteter dit alumner är välkomna. Det kan till exempel vara konstvisningar, poddinspelningar, mingel eller alumnträffar, både i Sverige och utomlands. I kalendariet ser du vad som är på gång. En del evenemang är endast öppna för medlemmar i alumnnätverket och syns inte på webben. Se därför till att registrera dig för att inte missa något!

Engagera dig i innovation och entreprenörskap

Innovationsstöd hjälper studenter, nyexade alumner och medarbetare att utveckla sina idéer och forskningsresultat till innovationer. Läs mer om Innovationsstöd

Bli gästföreläsare

Har du spetskompetens inom ett ämne eller arbetslivserfarenheter att berätta om? Anmäl ditt intresse som föreläsare eller seminarieledare direkt till respektive institution eller till alumnteamet.

Ta emot studiebesök

Det är mycket uppskattat om du och dina kollegor vill ta emot en grupp studenter eller alumner och berätta om arbetsplatsen och ert arbete. Kontakta relevant institution eller mejla alumnteamet.

Anlita en uppsatsstudent

Har ni en frågeställning på din arbetsplats som ni inte själva hinner undersöka, ta hjälp av en student på grund- eller avancerad nivå. Kontakta relevant institution eller lägg upp en annons om examensarbete på MyCareer

Jobba hos oss

Stockholms universitet erbjuder inte bara utbildning inom många områden – det är även en stor arbetsplats. Du kanske hittar ditt drömjobb på campus! På su.se/jobb hittar du lediga tjänster oavsett om du är intresserad av att forska, undervisa eller jobba som teknisk/administrativ personal. 

Donera

Du eller din organisation kan donera medel till våra utvalda projekt. Läs mer på su.se/stödsu.

Tipsa om en intressant alumn!

Vi tar gärna emot tips på alumner från Stockholms universitet som har en intressant historia att berätta. Det spelar ingen roll om alumnen bor i Sverige eller utomlands. Vi lyfter gärna våra alumner med t.ex. alumnporträtt, medverkan i projekt eller evenemang. Kanske är det du själv som är den personen? 

Hör av dig!

Vi finns på alumn@su.se!