• Måndagar kl 12.00 (20/8 - 17/12)

• Språkparken, E231

• Öppet för anställda vid Stockholms universitet

• Ingen föranmälan krävs

• Ta med egen lunch (luktfri och allergivänlig)

Varför språkstärkande luncher?

Vi på Språkstudion har från olika institutioner och universitetskollegor mottagit önskemål om språkstärkande aktiviteter för anställda på universitetet. Sedan 2012 driver Språkstudion språkcaféer där både studenter och anställda är välkomna att delta för att stärka sina språk, bland annat svenska. Dock så har vi saknat anställda som deltagare på dessa språkcaféer och provar nu en riktad aktivitet för anställda.

Vem får komma på luncherna?

Alla anställda vid Stockholms universitet är varmt välkomna att komma till luncherna. Du som är modersmålstalare av svenska är också hjärtligt välkommen att delta och bidra som språkstödjare!

Vilka är ni som håller i luncherna?

Vi som håller i luncherna är är modersmålstalare av svenska och arbetar på Språkstudion. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla igång konversationerna, ställa och svara på frågor och föreslå inspirerande samtalsämnen. Välkommen!