Evenemang - Arkiv

6. Evenemang - Arkiv

Evenemang - Arkiv

• Entretien par Skype avec le chanteur iAROSS 2018-05-17
  • Concours eurovision de la chanson française 2018-05-17 Välkomna att fira franska melodifestivalen i Språkparken den 18:e april!
  • Världsröstdagen 2018: The King's Speech och samtal om stamning 2018-04-17 Välkomna att fira Världsröstdagen 2018 med oss på Språkstudion! Vi kommer att visa filmen The King's Speech vid lunch och ha ett samtal efter filmen om stamning med inbjudna logopeder och fonetiker.
  • Tre ord jag bär med mig: berättarstund på franska med Sofia El Fakir 2018-04-12 Sofia El Fakir är en del av den rika muntliga berättarkulturen Marocko, som överförs från kvinna till kvinna. Hon har medverkat i Marocko, Spanien och Sverige som bland annat språklärare, dramatiker, översättare och tolk. I mars och april bjuder vi in till berättarstunder på Språkstudion med Sofia El Fakir. För oss har hon valt en historia som ställer frågan om vad som är viktigast att få med sig ut i livet - pengar, jord eller ord?
  • Tre ord jag bär med mig: berättarstund på spanska med Sofia El Fakir 2018-04-12 Sofia El Fakir är en del av den rika muntliga berättarkulturen Marocko, som överförs från kvinna till kvinna. Hon har verkat i Marocko, Spanien och Sverige som bland annat språklärare, dramatiker, översättare och tolk. I mars och april bjuder vi in till berättarstunder på Språkstudion med Sofia El Fakir. För oss har hon valt en historia som ställer frågan om vad som är viktigast att få med sig ut i livet - pengar, jord eller ord?
  • Tre ord jag bär med mig: berättarstund på arabiska med Sofia El Fakir 2018-04-12 Sofia El Fakir är en del av den rika muntliga berättarkulturen Marocko, som överförs från kvinna till kvinna. Hon har verkat i Marocko, Spanien och Sverige som bland annat språklärare, dramatiker, översättare och tolk. I mars och april bjuder vi in till berättarstunder på Språkstudion med Sofia El Fakir. För oss har hon valt en historia som ställer frågan om vad som är viktigast att få med sig ut i livet - pengar, jord eller ord?
  • Tre ord jag bär med mig: berättarstund på franska med Sofia El Fakir 2018-03-15 Sofia El Fakir är en del av den rika muntliga berättarkulturen Marocko, som överförs från kvinna till kvinna. Hon har verkat i Marocko, Spanien och Sverige som bland annat språklärare, dramatiker, översättare och tolk. I mars och april bjuder vi in till berättarstunder på Språkstudion med Sofia El Fakir. För oss har hon valt en historia som ställer frågan om vad som är viktigast att få med sig ut i livet - pengar, jord eller ord?
  • Fira Europeiska språkdagen 2017 2017-12-21 Välkommen att fira Europeiska språkdagen 2017 med oss på Språkstudion!
  • Wanted: A Swedish Voice 2017-12-21 Fira Världsröstdagen med oss på Språkstudion. Välkomna på lunchseminarium den 15:e april!
  • Tema: Lärarrösten. SNACK med Kajsa Söderlundh. 2017-12-21 Rösten är ett oumbärligt instrument för lärare i deras yrkesutövning. Samtidigt är möjligheterna till röstträning begränsade under utbildningen, och lärare ligger högt i statistiken vad gäller röstproblem och röstskador.
  • Olika språk och dialekter i sångtexter - när och varför? 2017-12-21 Marco Zappa, folkkär etno-jazzmusiker från italienskspråkiga Schweiz, ger workshop på Språkstudion kring val av språk i sångtexter. Alla studenter och anställda vid Stockholms universitet välkomna!
  • Fransk film: Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? 2017-12-21 Välkomna på fransk filmkväll den 7:e april. Alla studenter vid Stockholms universitet är välkomna.
  • Vilken röst passar vilket språk? - Myter och möjligheter om röst och språkinlärning 2017-04-27 Blir din spanska bättre om du talar snabbare? Låter du mer koreansk med ljusare röst? Inom ramen för Världsröstdagen bjuder Språkstudion in till en workshop om aktiva röstval i inlärningen av nya språk.
  • Internationellt språkcafé för gymnasieelever 2017-04-27 Välkommen till internationellt språkcafé på Öppet Hus!
  • Inspirationsseminarium: Språk och litteratur 2016-10-14 Hur kan litteratur användas för språkutveckling och bildning? Vad är kreativt skrivande? Och vad kan vi lära oss av av Årets Nobelpristagare i litteratur? Välkommen att diskutera på vårt inspirationsseminarium om litteratur och språkutveckling! Seminariet hålls på engelska.
  • Fira Europeiska språkdagen 2015! 2016-08-23 Delta i en intressant föreläsning om teckenspråk, tävla i vår spännande språkquiz och lyssna på slaviska körens första uppträdande för höstterminen. Alla studenter och anställda vid Stockholms universitet är välkomna!
  • Tvärspråka tillsammans 2016-08-23 Vilka språk har du i din språkliga repertoar?

OM OSS

På dessa sidor hittar du information om kontaktuppgifter, öppettider, våra medarbetare, med mera.

This section in English

Våra medarbetare