1. Du är här:

EVENEMANG

Datum: 05 september 2018 13:00 - 05 september 2018 15:00
Plats: Språkparken, E231

Språkstudion bjuder in till ett informationsmöte för de studenter som har intresse av att arbeta ideellt som språkcafékoordinatorer under höstterminen 2018. Erfarna och nya språkcafékoordinatorer är varmt välkomna!

Vi presenterar hur språkcaféerna fungerar, berättar om Språkstudion och mer om vad rollen som språkcafékoordinator innebär. Det är även ett tillfälle för tidigare och blivande koordinatorer att träffa varandra, mingla och få chansen att prata om sina upplevelser och förväntningar.

Under mötet kommer vi att skissa på schemat för språkcaféerna, så ta med din kalender och ditt schema för höstterminen!

Anmäl dig till mötet till info@sprakstudion.su.se med ditt namn och språk senast måndag 3:e september.

Vi bjuder på kaffe. Välkommen!

Om Språkstudions språkcaféer

Språkcaféerna leds av modersmålstalare som fungerar som samtalsledare och stöd. Som cafékoordinator leder du samtal på ditt modersmål och stödjer på så vis andra studenter som vill lära sig det.

Bokmärk och dela Tipsa

OM OSS

På dessa sidor hittar du information om kontaktuppgifter, öppettider, våra medarbetare, med mera.

This section in English

Våra medarbetare