1. Du är här:

Infomöte för språkcafékoordinatorer

EVENEMANG

Datum: 20 januari 2022 12:00 - 20 januari 2022 13:00
Plats: Hybrid: Zoom och Språkparken (föranmälan krävs)

Språkstudion bjuder in till ett informationsmöte den 20 januari för alla studenter som är intresserade av att hjälpa till som språkcafékoordinatorer under vårterminen 2022. Erfarna och nya koordinatorer är varmt välkomna!

Anmäl dig till informationsmötet här!

På informationsmötet presenterar vi hur språkcaféerna fungerar och vad rollen som språkcafékoordinator innebär. Det är även ett tillfälle för tidigare och blivande koordinatorer att träffa varandra och dela sina upplevelser och förväntningar.

Under mötet kommer vi att skissa på schemat för språkcaféerna, så ta med din kalender och ditt schema för terminen!

Denna termins koordinatorsmöte kommer att hållas i hybridformat, så du kan välja om du vill delta online via Zoom eller på campus i Språkstudions seminarierum Språkparken.
Anmäl dig till mötet senast onsdag den 19 januari.

Välkommen!

Observera att detta infomöte handlar om att vara eller bli koordinator på våra språkcaféer.
Koordinatorerna är studenter som hjälper till att leda ett eller flera språkcaféer i veckan på deras egna språk.
Om du bara vill vara med på våra språkcaféer som deltagare, kan du läsa mer och anmäla dig på vår språkcafésida.

Om Språkstudions språkcaféer

Språkcaféerna leds av koordinatorer som fungerar som samtalsledare och stöd. Som cafékoordinator leder du samtal på ditt förstaspråk och stödjer på så vis andra studenter som vill träna på språket.

Bokmärk och dela Tipsa

OM OSS

På dessa sidor hittar du information om kontaktuppgifter, öppettider, våra medarbetare, med mera.

This section in English

Våra medarbetare