1. Du är här:

Infomöte för språkcafékoordinatorer

EVENEMANG

Datum: 31 augusti 2021 12:00 - 31 augusti 2021 13:00
Plats: Zoom (anmälan krävs)

Språkstudion bjuder in till ett informationsmöte för alla studenter som är intresserade av att hjälpa till som språkcafékoordinatorer under höstterminen 2021. Erfarna och nya koordinatorer är varmt välkomna!

Anmäl dig till informationsmötet här!

På informationsmötet presenterar vi hur språkcaféerna fungerar och vad rollen som språkcafékoordinator innebär. Det är även ett tillfälle för tidigare och blivande koordinatorer att träffa varandra och dela sina upplevelser och förväntningar.

Under mötet kommer vi att skissa på schemat för språkcaféerna, så ta med din kalender och ditt schema för terminen!

Anmäl dig till mötet genom att fylla i formuläret här senast måndag den 30 augusti. Mötet kommer att hållas digitalt via Zoom.

Välkommen!

Om Språkstudions språkcaféer

Språkcaféerna leds av koordinatorer som fungerar som samtalsledare och stöd. Som cafékoordinator leder du samtal på ditt förstaspråk och stödjer på så vis andra studenter som vill träna på språket.

Bokmärk och dela Tipsa

OM OSS

På dessa sidor hittar du information om kontaktuppgifter, öppettider, våra medarbetare, med mera.

This section in English

Organisationsnummer
2021003062

Öppettider

På grund av coronapandemin finns vi endast på plats på E2 när vi har bokningar i våra lokaler. Dessa tider varierar och framgår här.