Foto: pixabay.com

Språkstudion ska i samråd med fakultetens institutioner tillhandahålla god infrastruktur och adekvata verktyg för undervisning, examination, självstudier och forskning inom språk och språkrelaterade ämnen. Språkstudion ska även verka brett språkbefrämjande och erbjuda stöd till studenter, lärare och forskare vid universitetet. Språkstudions referensgrupp är en viktig komponent för att uppnå detta och kartlägga behov och önskemål.

Representanter i Språkstudions referensgrupp

Peter Sundqvist, Engelska institutionen

Max Strandberg, Institutionen för de humanistiska och samhällsvetenskapliga ämnenas didaktik

Joel Bäckström, Institutionen för lingvistik