I Språkstudions datorrum kan du öva grammatik, uttal, hörförståelse, vokabulär, med mera. Foto: Språkstudion
I Språkstudions datorrum kan du öva grammatik, uttal, hörförståelse, vokabulär, med mera.
Foto: Språkstudion

 

Språkstudions datorrum

I Språkstudions datorrum finns språklabbssystem för feedback och kommunikation mellan lärare och student, och mellan studenter. Vidare finns program för självständig träning av allt från vokabulär och grammatik till fonetisk analys och undertextning. Det går även att utföra internationellt standardiserade språkdiagnoser på en mängd olika språk.

Drop-in

Man kan inte boka enskilda datorplatser i förväg, utan dessa tilldelas på drop-in.

Tillgång till Språkstudions datorrum

Studenter vid Humanistiska fakulteten får tillgång till Språkstudions datorrum efter att ha gått en introduktion och registrerat sig hos oss.

Många språkkurser har ett schemalagt introduktionstillfälle i början av terminen. Om du missade det tillfället eller inte hade någon schemalagd introduktion är du välkommen att komma hit på egen hand under våra drop-in tider för att få en introduktion.

En drop-in introduktion tar ungefär 20 minuter. Anmäl dig i expeditionen när du kommer hit för drop-in introduktion. Introduktionsfilmen kan du även se hemifrån via webben med hjälp av ditt SU-inlogg. Registrerar dig gör du på plats på Språkstudion efter att du har sett filmen.