Schemat för språkcaféerna och språkaktiviteterna vårterminen 2018. Uppdaterat 2018-02-16.

 

Språkcaféerna är gratis och öppna för alla studenter vid Stockholms universitet. 

Caféerna äger rum i Språkparken (E231) eller Språkbubblan (E279), som ligger på plan 2 i E-huset, Södra Huset, Frescati. Ett fåtal caféer kräver föranmälan (se nedan), övriga caféer har drop-in.

I samråd med cafébesökarna och språkkoordinatorer anordnar vi även specialaktiviteter så som författarbesök, filmvisningar och musikevent.

Vårterminen 2018

Vårterminens språkcaféer startade den 29:e januari.

Japanska språkcaféet

Det japanska språkcaféet är mycket välbesökt och populärt, och därför måste cafédeltagare föranmäla sig till detta språkcafé. Begränsat antal platser - först till kvarn gäller. Anmälan öppnar alltid en vecka i förväg. Du anmäler dig via dessa webbformulär:

Koreanska språkcaféet

Det koreanska språkcaféet är, precis som det japanska, mycket välbesökt och populärt. Därför måste cafédeltagare föranmäla sig till detta språkcafé. Begränsat antal platser - först till kvarn gäller. Anmälan öppnar alltid en vecka i förväg. Du anmäler dig via detta webbformulär:

 

Är du intresserad av att leda ett café på ditt modersmål?

Foto: Språkstudion
Foto: Språkstudion

I början av varje termin håller vi ett informationsmöte för alla som är intresserade av att bli språkcafékoordinatorer.

Informationsmötet för vårterminen 2018 ägde rum den 17:e januari. Om du inte hade möjlighet att delta i mötet men är intresserad av att engagera dig som språkcafékoordinator är du varmt välkommen att höra av dig till oss via mejl eller telefon. Du kan även läsa mer här om rollen som språkcafékoordinator.