Se på film

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Språkstudion
  4. Student
  5. Se på film

Titta på film på Språkstudion

Studenter och medarbetare vid Humanistiska fakulteten är välkomna att se på film på Språkstudion. Vårt filmutbud finansieras av fakultetens institutioner, men det går också bra att ta med egen film om vi har visningsrättigheter för den via vårt avtal med Swedish Film.

Du är välkommen att se på film enskilt eller i grupp. De bokningsbara rummen Språkbubblan (E279) och Språkparken (E231) har filmdukar, och i Språkparken finns även en TV och soffor med plats för ca 10 personer. I Språkparken finns plats för upp till 40 personer vid filmvisning. Det går också bra att sitta enskilt vid en dator i något av våra datorrum och se på film.

Bokning

Studenter vid Humanistiska fakulteten kan själva boka plats för att se på film. Kontakta oss för att se när rummen är lediga och för att boka: info@sprakstudion.su.se eller 08-16 35 40. Lärare bokar via den egna institutionens administratör.

Visningsrättigheter

Språkstudion har filmvisningsrättigheter via Swedish Film. Om du vill visa en film på Språkstudion, titta på Swedish Films webbplats för att se om filmbolaget ingår i licensen.

Prata med oss om du har önskemål eller idéer kring film! 

Relaterade länkar
Bokmärk och dela Tipsa

STUDENT

På dessa sidor hittar du information om vad du som student kan göra på Språkstudion.

This section in English

Kontakta oss

info@sprakstudion.su.se
08 - 16 35 40

Öppettider

Språkstudion är stängd tillsvidare.

ISD 251
Mondo genväg
Stockholms universitetsbibliotek puff med blå bakgrund