Sök extrajobb på biblioteket till hösten

Vi söker ett antal biblioteksvärdar som kan bemanna biblioteket på kvällar och helger med start i höst. Vi vill ha din ansökan senast den 7 juni.

Universitetsbiblioteket söker ett antal biblioteksvärdar som kan bemanna biblioteket på kvällar och helger. Vi vill ha din ansökan senast den 7 juni.

Stockholms universitetsbibliotek är ett av landets största forskningsbibliotek. Biblioteket är en naturlig mötesplats på campus och ett nav för informationsförmedling vid Stockholms universitet. Vi söker nu biblioteksvärdar på timanställning till vårt bibliotek.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som kan bemanna biblioteket på kvällar och helger. Som biblioteksvärd är du ett av våra ansikten utåt. Du bemannar bibliotekets informationspunkter och hjälper våra besökare att hitta rätt i lokalerna och bland våra tjänster. Du tar hand om återlämnade böcker och sätter upp dem på hyllorna och du hanterar artikelbeställningar.

Du kommer att jobba några pass i veckan. Du bemannar dessa pass under terminstid under förutsättning att biblioteket är öppet. Du kan få erbjudande om ytterligare pass, ibland med kort varsel. Vi kan inte garantera dig en viss tjänstgöringsgrad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta en till två kvällar i veckan och en till två helger i månaden på Frescatibiblioteket. Ett krav är att du är student vid Stockholms universitet eller annat lärosäte. Du behöver kunna tala bra svenska och engelska. Du är utåtriktad och serviceinriktad. Du tar ansvar och kan arbeta både självständigt och i samspel med andra, och bidrar till att skapa en god arbetsmiljö. Du har gärna tidigare erfarenhet av arbete där bemötande är viktigt.

 

Anställningsform: Timanställning
Omfattning: Flexibel
Tillträde: vecka 33, 2023
Ansök senast: 7 juni 2023 med CV och personligt brev.
Ansökan skickas till: annika.zachrisson@su.se