Testperiod på Archives of Sexuality and Gender: LGBTQ History and Culture Since 1940, Part I

Passa på att ta del av innehållet i Archives of Sexuality and Gender: LGBTQ History and Culture Since 1940, Part I. Testperioden pågår till 16 mars 2023.

Nu kan alla användare vid Stockholms universitet prova Archives of Sexuality and Gender: LGBTQ History and Culture Since 1940, Part I. Testperioden pågår till och med 16 mars 2023.

Arkivet innehåller material hämtat från hundratals institutioner och organisationer, inklusive både stora internationella aktivistorganisationer och lokala gräsrotsgrupper. Här finns också tidningar för homosexuella och lesbiska från mer än 35 länder, rapporter, policyuttalanden och andra dokument relaterade till homosexuella rättigheter och hälsa, inklusive den globala effekten av AIDS, material som spårar HBTQ-aktivism i Storbritannien från 1950 till 1980, och mer.

Databasen når du genom att söka på den i Databaser A-Ö under sökrutan på startsidan eller via den här länken:

Databaser A-Ö