Hitta till oss

4. Om oss
  5. Hitta till oss

Hitta till oss

Institutionen för språkdidaktik och Institutionen för svenska och flerspråkighet finns i hus D och hus E i Södra huset på campus Frescati.

Kommunikationer

Du kommer enkelt till oss med tunnelbana, Roslagsbanan, buss eller bil plus 5-10 minuters promenad. Cykelställ, bil- och motorcykelparkering finns nära Södra huset. Färdtjänst, taxi och varubilar kan köra upp till entrén på plan 2 (gatuplan mot södra parkeringen).

Institutionen för svenska och flerspråkighet

Institutionen för svenska och flerspråkighet finns i hus D på plan 3-6, 8 och ovanför Universitetsbiblioteket (doktorander). Studentexpediton och studievägledare för svenska som andraspråk finns på plan 6 i hus D.

Institutionen för språkdidaktik

Institutionen för språkdidaktik finns på plan 9 i hus E i Södra huset samt i paviljongen E-F. Studievägledare och studentexpeditoner för svenska som andraspråk finns på plan 9, hus E, Södra huset.

Kontakt institutionerna

Universitetsvägen 10 E
Frescati, Stockholm
Södra Huset, hus E, plan 9