Studenter på campus. Foto: Niklas Björling
Foto: Niklas Björling

 

Antagningsbesked

Antagningsbeskedet för urval 1 skickas ut via antagning.se den 11 juli. Sista svarsdag för antagningsbeskedet urval 1 är den 26 juli. Antagningsbeskedet för urval 2 skickas ut den 1 augusti. Detta antagningsbesked behöver du inte svara på. Läs mer på Antagning.se.

 

Sen anmälan

15 juli öppnar sen anmälan till kurser Ht-19 i svenska som andraspråk där det finns platser kvar. Läs mer om sen anmälan här.

 

Webbregistrering

Information om webbregistrering för den kurs du är antagen till får du i välkomstbrev som kommer skickas till dig via mejl i juli eller augusti. Du hittar även välkomstbreven för alla kurser på grundnivå här på webben på respektive kurssida, samt information om webbregistrering för kurser på grundnivå här på webben. Webbregistreringen öppnar tidigast den 6 augusti och du registrerar dig via www.student.ladok.se.

 

Reservantagning

Reservantagning för kurser på grundnivå påbörjas tidigast den 21 augusti, d.v.s. efter att webbregistreringsperioden har avslutats.

 

Omregistrering

Om du vill bli omregistrerad på någon kurs ht-19 så ska du i augusti mejla till studievägledare/utbildningsadministratör för den kurs du vill bli omregistrerad på. Kontaktuppgifter finns även på kurssidan för respektive kurs.

Besked om eventuell omregistrering får du via mejl tidigast den 21 augusti.

 

Frågor?

Om du har några frågor eller behöver hjälp med någonting, kontakta gärna våra studievägledare. Här hittar du information om kontaktuppgifter och öppettider juni-augusti.