Studenter på campus. Foto: Niklas Björling
Foto: Niklas Björling

 

Antagningsbesked

Antagningsbeskedet för urval 1 skickas ut via antagning.se den 10 december. Sista svarsdag för antagningsbeskedet urval 1 är den 16 december. Antagningsbeskedet för urval 2 skickas ut den 19 december. Detta antagningsbesked behöver du inte svara på. Läs mer på Antagning.se.

 

Webbregistrering

Information om webbregistrering för den kurs du är antagen till får du i välkomstbrev som kommer skickas till dig via mejl i december. Du hittar även välkomstbreven för alla kurser på grundnivå här på webben på respektive kurssida. Webbregistreringen för nyantagna studenter öppnar tidigast den 7 januari och du registrerar dig via www.student.ladok.se.

 

Reservantagning

Reservantagning för kurser på grundnivå påbörjas tidigast den 14 januari 2020, d.v.s. efter att webbregistreringsperioden har avslutats.

 

Omregistrering

Om du vill bli omregistrerad på någon kurs vt-20 så ska du i december mejla till studievägledare/utbildningsadministratör för den kurs du vill bli omregistrerad på. Kontaktuppgifter finns även på kurssidan för respektive kurs.

Besked om eventuell omregistrering får du via mejl tidigast den 14 januari.

 

Sen anmälan

13 december öppnar sen anmälan till kurser Vt-20 i svenska som andraspråk där det finns platser kvar. Läs mer om sen anmälan här.

 

Välkomstdagen för nya studenter

Den 17 januari 2020 anordnar universitetet Välkomstdagen för dig som är ny student vid Stockholms universitet. På Välkomstdagen får du nyttig information, tips och inspiration inför dina universitetsstudier.

 

Frågor?

Om du har några frågor eller behöver hjälp med någonting, kontakta gärna våra studievägledare.