Registrering

Du måste alltid registrera dig på kurser du ska läsa på Stockholms universitet. Du registrerar dig under Mina studier. Du behöver ha ett aktiverat universitetskonto för att kunna göra det. Vid terminsstart registrerar du dig på samtliga kurser som du ska läsa under terminen.

Webbregistreringen är öppen under en period inför varje termin och det är viktigt att du registrerar dig i tid för att inte riskera att förlora din plats. Se vidare information i utskick från institutionen efter antagningsbeskedet. Om du inte har fått något utskick när registreringsperioden börjar bör du snarast kontakta studentexpeditonen.

 

Omregistrering

Omregistreringar sker i mån av plats och inför varje termin tar vi emot anmälningar från studenter som behöver omregistreras för att kunna läsa klart sina kurser.

E-posta din anmälan före terminsstart till utbildningsadministrationen på sva@su.se.

Besked om ledig plats ges efter ordinarie registreringsperiod.

 

Omregistering eller ny ansökan?

Om du har läst 7,5 hp eller mindre inom SVA bör du söka till kurspaketet på nytt och tillgodoräkna de poäng som är klara. Om du däremot har läst 15 hp eller mer så kan du kontakta oss för en omregistrering (i mån av plats).