Olle Josephson-seminariet

5. Evenemang
  6. Högre seminarier och kollokvier
  7. Olle Josephson-seminariet
  8. Olle Josephson-seminariet. Catharina Nyström Höög: Medarbetarna tar ordet. Eller gör de?

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Olle Josephson-seminariet. Catharina Nyström Höög: Medarbetarna tar ordet. Eller gör de?" till en vän..

Skicka "Olle Josephson-seminariet. Catharina Nyström Höög: Medarbetarna tar ordet. Eller gör de?" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln
Högre seminarier kollokvier. Foto av färgglada slipade glasstenar. Foto: Jiri Vaclavek, MostPhotos

TID och LOKAL

Olle Josephson-seminariet

Seminariet hålls en gång per år, en onsdag i (oftast) mars inom Högre seminariet kl. 13.0014.30, i Zoom.

su.se/svefler/ollejosephsonsem

Cecilia Falk. Foto: Pia Nordin

Kontakt/Under ledning av

Professor Cecilia Falk