ALTE 48

6. Konferenser, symposier och workshoppar
  7. Tidigare andordnade konferenser och symposier
  8. ALTE 48
  9. Association of Language Testers in Europe ALTE:s 48:e internationella konferens, Stockholm 22/4 2016

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Association of Language Testers in Europe ALTE:s 48:e internationella konferens, Stockholm 22/4 2016" till en vän..

Skicka "Association of Language Testers in Europe ALTE:s 48:e internationella konferens, Stockholm 22/4 2016" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln

ALTE 48

Annika Spolin
annika.spolin@su.se

Gustav Wallentin
gustav.wallentin@su.se

Webbadress: su.se/svefler/alte48

"Hitta till oss" med information om kommunikationer, parkering och handikappentréer, se Kontakt.

Genvägar
ALTE 48 startsida