Konferenser, symposier och workshoppar

5. Evenemang
  6. Konferenser, symposier och workshoppar

Konferenser, symposier och workshoppar

Här hittar du information om konferenser, workshoppar, symposier och oregelbundna seminarier som anordnas av Institutionen för svenska och flerspråkighet vid Stockholms universitet.

Workshop CANCELLED: Transnational Professionals in Higher Education and in Research

Transnational Professionals in Higher Education and in Research: sharing the Australian and Swedish experience of language assessment of an internationalized work force of regulated professions. The case of teachers with a foreign background (ULV). Funded by STINT. THE WORKSHOP IS CANCELLED due to the situation with the the coronavirus.

Workshop 1, NOS-HS workshop series. CANCELLED (Catherine Elder)

NOS-HS workshop series: Language at work: immigrants and Nordic workplaces. Workshop nr 1. [New subject will follow] with Associate Professor Catherine Elder, Language Testing Research Center, University of Melbourne. THE WORKSHOP IS CANCELLED due to the situation with the the coronavirus. Assessment of professional language skills in and for the multilingual work place.

NCB12

Konferens 2020: The 12th Nordic Conference on Bilingualism (NCB12)

Välkommen till konferensen The 12th Nordic Conference on Bilingualism (NCB12) vid Stockholms universitet i Frescati, den 10–12 juni 2020. Konferenstema är X-Disciplinarity in Multilingualism Research.

Sista registreringsdag: 15 maj 2020

Konferens INSTÄLLD (framflyttad): Språkets betydelse för högre utbildning och yrkesutövande

Språkets betydelse för högre utbildning och yrkesutövande. En nationell konferens för erfarenhetsutbyte om språkinsatser av olika slag inom kompletterande utbildningar för personer med utländsk examen. Konferensen är INSTÄLLD idag, p.g.a. det rådande läget med Coronaviruset, men vi FLYTTAR FRAM den till den 17 november.

Tidigare anordnade konferenser, workshoppar, symposier, seminarier

Här finns information om tidigare anordnade konferenser, workshoppar, symposier och oregelbundna seminarier sedan 2004.

Hus D. Foto: Pia Nordin

Kontakt Svefler

Hus D, plan 3–6
Universitetsvägen 10 D
Södra huset
Frescati

Kommunikationer

Institutionen för svenska och flerspråkighet
106 91 STOCKHOLM

Faktureringsadress
Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Telefon: 08-16 20 00 (växeln)
Se även Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Öppettider.

Högre seminarier och kollokvier