Midsommarstång. Foto: Evica MostPhotos

Glad midsommar!

Institutionen är stängd på midsommarafton, fredag 25 juni. En GLAD MIDSOMMAR önskar vi från institutionen.

Klocka med himmel och träd i bakgrunden. Clock with sky and trees in the background.

Öppettider

Institutionen är tills vidare låst alla veckans dagar på samtliga plan (D3–D6). Detta utifrån de nya restriktionerna under den rådande pandemin. Våra studentexpeditioner och studievägledare kan du eventuellt boka en tid med.

ST21 Sommartermin / Summer semester 2021

Både distans- och campusundervisning vid institutionen sommaren och hösten 2021. FAQ

Undervisning vid Institutionen för svenska och flerspråkighet (Svefler) kommer fortsätta att ges mestadels online under sommarterminen och första halvan av höstterminen 2021. Det kommer enbart vara ett fåtal tillfällen med undervisning och examination på campus. Läs också vår FAQ: Frågor och svar.

Information till studenter och medarbetare om coronaviruset

Information om universitetets ställningstaganden relaterat till corona uppdateras löpande.

Om undervisningen vid institutionen

Hus D. Foto: Pia Nordin

Kontakt Svefler

Hus D, plan 3–6
Universitetsvägen 10 D
Södra huset
Frescati

Kommunikationer

Institutionen för svenska och flerspråkighet
106 91 STOCKHOLM

Faktureringsadress
Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Telefon: 08-16 20 00 (växeln)
Se även Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Öppettider.

Jämställdhet och likabehandling, Diskrimineringslagen, Sexuella trakasserier, Miljö, Arbetsmiljö
Har du idéer och förslag på miljöarbete?
NÄR
Stockholms universitets rektors blogg Astrid Söderbergh Widding

En animerad historia

Stockholms universitet. En animerad historia. Illustration: Sara-Mara

Stockholms universitet grundades 1878 som ett radikalt alternativ till de traditionella universiteten i Sverige. (Filmen öppnas i Youtube.)

Svefler och SU i sociala medierSvefler på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Svefler på YouTube