Foto: Orasis

Cykel | SL reseplanerare | Tunnelbana | Roslagsbanan | Buss | Bil | Tillgänglighet

Cykel, MC

Det finns cykelställ utanför entréerna på plan 2, hus A–F. Parkering för motorcykel finns på Södra parkeringen (se Bil nedan)

Avstängd gång- och cykelbana mellan Albano och Frescati

Under 2019 byggs det en ny gång- och cykelbana öster om Roslagsvägen, dvs. på höger sida om du kommer från Roslagstull (mellan Albano och bensinmacken före Södra huset/Frescati). Gång- och cykelbanan är därför avstängd, men den väster om Roslagsvägen, dvs. samma sida som Brunnsviken och Kräftriket, är öppen.

Karta + mer information på Stockholms stads webbplats: Ny gång- och cykelbana längs Roslagsvägen

SL.se reseplanerare

SL.se (Stockholms lokaltrafik) > Reseplanerare

Tunnelbana

• Station Universitetet.
  • Röda linjen från Fruängen/T-centralen mot Mörby centrum.
  • Röda linjen från Mörby centrum mot T-centralen/Fruängen.

SL.se (Stockholms lokaltrafik) > Reseinfo > Tunnelbana

Roslagsbanan

• Station Universitetet (på andra sidan Roslagsvägen, nära tunnelbanan/bussar).
  • Samtliga linjer passerar station Universitetet.

SL.se (Stockholms lokaltrafik) > Roslagsbanan

Buss

• Buss 50 till/från Hornsberg/Fridhemsplan/Centralen/Odenplan/Universitetet/Stora Lappkärrsberget. För alla hållplatser, se sl.se: sl.se > Reseinfo > Linje 50
  • Buss 67 till/från Frösundavik/Odenplan.

SL.se (Stockholms lokaltrafik) > Reseinfo > Bussar

Bil

Roslagsvägen/E18. Sväng in på Fiskartorpsvägen vid CircleK-macken. Parkering finns bakom Studenthuset/nedanför de blå höghusen A–F.

• Fyra stycken elladdare för elbilar finns vid Studenhuset (nedanför hus A).
  • Det är parkeringsavgift.

Se Tillgänglighet om:

• Trapphus och hissar