Södra huset i lätt fågelperspektiv. Foto: Eva Dalin

Jobba hos Svefler

Här lägger vi ut lediga jobb vid Institutionen för svenska och flerspråkighet, och vid våra avdelningar Centrum för tvåspråkighetsforskning och Tolk- och översättarinstitutet.

Vi tar bort annonser om lediga jobb när sista ansökningsdatum har gått ut.

Om du har frågor om ett jobb du har sökt, eller om eventuella framtida lediga jobb – kontakta vår administrativa chef.
Administrativ chef

Stockholms universitet

För lediga anställningar vid Stockholms universitet, se den centrala webbplatsen:
Jobba på SU

Stockholms universitets logotyp

Ledigt jobb: Doktorand i tvåspråkighet knuten till forskarskolan CuEEd-LL. Sök senast 29/10

Centrum för tvåspråkighetsforskning utlyser en doktorandanställning i tvåspråkighet med inriktning på språk och kultur. Anställningen profileras mot lärarutbildningen och ingår i forskarskolan Kulturellt möjliggörande undervisning genom språk och litteratur (Culturally Empowering Education through Language and Literature, CuEEd-LL).

Stockholms universitets logotyp

Ledigt jobb: Universitetslektor i tvåspråkighet med inriktning mot psykolingvistik. Sök senast 22/10

Arbetsuppgifterna består i att inom området bedriva forskning, undervisning och handledning med en huvudinriktning mot psykolingvistiska och neurokognitiva aspekter av två- och flerspråkighet. Den psyko/neurolingvistiska inriktningen kan med fördel vara kombinerad med språkstrukturella och/eller utbildningsrelaterade perspektiv.

Stockholms universitets logotyp

Ledigt jobb: Universitetslektor i tvåspråkighet med inriktning mot sociolingvistik. Sök senast 22/10

Arbetsuppgifterna består i att inom området bedriva forskning, undervisning och handledning med en huvudinriktning mot sociolingvistiska aspekter av två- och flerspråkighet.

Hus D. Foto: Pia Nordin

Kontakt Svefler

Hus D, plan 3–6
Universitetsvägen 10 D
Södra huset
Frescati

Kommunikationer

Institutionen för svenska och flerspråkighet
Stockholms universitet
106 91 STOCKHOLM

Faktureringsadress
Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Telefon: 08-16 20 00 (växeln)
Se även Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Öppettider.

Jämställdhet och likabehandling, Diskrimineringslagen, Sexuella trakasserier, Miljö, Arbetsmiljö
Har du idéer och förslag på miljöarbete?
NÄR
Stockholms universitets rektors blogg Astrid Söderbergh Widding

En animerad historia

Stockholms universitet. En animerad historia. Illustration: Sara-Mara

Stockholms universitet grundades 1878 som ett radikalt alternativ till de traditionella universiteten i Sverige. (Filmen öppnas i Youtube.)

Svefler och SU i sociala medierSvefler på Facebook Universitetet på Instagram Universitetet på Linkedin Universitetet på Twitter Svefler på YouTube