Alla program & kurser

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Stockholms universitet
  4. Utbildning
  5. Alla program & kurser

Program och kurser vid Stockholms universitet

Du kan välja bland 190 program och 1700 kurser inom humaniora, juridik, lärarutbildning, naturvetenskap, samhällsvetenskap och språk. Du kan sätta ihop din egen examen eller välja ett färdigt program. En universitetsutbildning i ditt CV ökar chanserna att hitta ett intressant jobb och Stockholms universitet står för hög kvalitet, både i Sverige och utomlands.

Kompetensutveckling möjlig under hela ditt arbetsliv

Fyll på med kunskap genom universitetets ordinarie program- och kursutbud på dagtid, kvällstid, distans eller under sommaren. Du kan välja bland 190 program och 1700 kurser inom humaniora, juridik, lärarutbildning, naturvetenskap, samhällsvetenskap och språk.

Lärarutbildning vid Stockholms universitet

Stockholms universitet har Sveriges största lärarutbildning. Hit vänder sig både blivande och redan verksamma lärare samt organisationer, myndigheter och företag för lärarutbildning, -fortbildning och kompetensutveckling.

Lärarfortbildning, en nationell satsning

För att råda bot på bristen på lärare i Sverige finns speciella satsningar för den som vill bredda eller fördjupa sin lärarexamen, för den som vill komplettera sin utbildning för att få lärarexamen och för lärare med utländsk lärarexamen som vill få en svensk.

Scheman
Hitta din utbildning via digitala utbildningskatalogen