Stockholms universitet

Gå med i alumnnätverket

Vad kan du göra som alumn? Det finns många sätt att hålla kontakten med Stockholms universitet efter att du avslutat dina studier.

När du registrerar dig i alumnnätverket har vi möjlighet att hålla kontakten med dig och skicka inbjudningar till våra aktiviteter och evenemang. Ingen inloggning krävs - du skriver endast in dina uppgifter vid ett tillfälle via denna länk.

Registrera dig här!

 

Om att vara alumn vid Stockholms universitet

 

 

 

Kom på våra evenemang

Stockholms universitet ordnar många olika aktiviteter dit alumner är välkomna. En del evenemang är endast öppna för medlemmar i alumnnätverket och syns inte på webben. Se därför till att registrera dig för att inte missa något!

Alumnevenemang vid Stockholms universitet

 

Agera mentor åt en student

Varje år ordnar alumnteamet vid SU ett mentorskapsprogram där alumner är mentorer åt nuvarande studenter. Institutionerna väljer själva om de vill delta – kanske behöver din före detta institution dig? Kontakta alumn@su.se för att få veta mer!

 

Bli gästföreläsare

Har du spetskompetens inom ett ämne eller arbetslivserfarenheter att berätta om? Anmäl ditt intresse som föreläsare eller seminarieledare direkt till respektive institution eller till alumnteamet.

 

Ta emot studiebesök

Det är mycket uppskattat om du och dina kollegor vill ta emot en grupp studenter eller alumner och berätta om arbetsplatsen och ert arbete. Kontakta relevant institution eller mejla alumnteamet.

 

Anlita en uppsatsstudent

Har ni en frågeställning på din arbetsplats som ni inte själva hinner undersöka, ta hjälp av en student på grund- eller avancerad nivå. Kontakta relevant institution eller lägg upp en annons om examensarbete på MyCareer.

 

Tipsa om en intressant alumn!

Vi tar gärna emot tips på alumner från Stockholms universitet som har en intressant historia att berätta. Det spelar ingen roll om alumnen bor i Sverige eller utomlands. Vi lyfter gärna våra alumner med till exempel alumnporträtt, medverkan i projekt eller evenemang. Kanske är det du själv som är den personen? 

Möt våra alumner
 

 

Kontakt

Kontakta alumnteamet vid Stockholms universitet.

E-post: alumn@su.se

Gå med i vår grupp på Linkedin

På denna sida