Stockholms universitet logo, länk till startsida

Gå med i alumnnätverket

Vad kan du göra som alumn? Det finns många sätt att hålla kontakten med Stockholms universitet efter att du avslutat dina studier.


Registrera dig i alumnnätverket

När du registrerar dig i alumnnätverket har vi möjlighet att hålla kontakten med dig och skicka inbjudningar till våra aktiviteter och evenemang. Ingen inloggning krävs - du skriver endast in dina uppgifter vid ett tillfälle via denna länk.

Registrera dig här!


Kom på våra evenemang

Stockholms universitet ordnar många olika aktiviteter dit alumner är välkomna. Det kan till exempel vara konstvisningar, poddinspelningar, mingel eller alumnträffar, både i Sverige och utomlands. I kalendariet ser du vad som är på gång. En del evenemang är endast öppna för medlemmar i alumnnätverket och syns inte på webben. Se därför till att registrera dig för att inte missa något!

Alumnevenemang vid Stockholms universitet


Jobba hos oss

Stockholms universitet erbjuder inte bara utbildning inom många områden – det är även en stor arbetsplats. Du kanske hittar ditt drömjobb på campus! På su.se/jobb hittar du lediga tjänster oavsett om du är intresserad av att forska, undervisa eller jobba som teknisk/administrativ personal.


Tipsa om en intressant alumn!

Vi tar gärna emot tips på alumner från Stockholms universitet som har en intressant historia att berätta. Det spelar ingen roll om alumnen bor i Sverige eller utomlands. Vi lyfter gärna våra alumner med till exempel alumnporträtt, medverkan i projekt eller evenemang. Kanske är det du själv som är den personen? 

Möt våra alumner

Kontakta alumnteamet vid Stockholms universitet.

E-post: alumn@su.se

Registrera dig i alumnnätverket

Gå med i vår grupp på Linkedin

 

På denna sida