Stockholms universitet logo, länk till startsida

Studenthälsan i Stockholm

Studenthälsan i Stockholm är en del av det stöd som erbjuds studenter vid Stockholms universitet och ett antal andra högskolor.

Viktig information om vår verksamhet

Studenthälsan erbjuder för närvarande samtal enbart via telefon. Om du vill boka tid för individuellt samtal gör du det via vår webbtidbokning. Studenthälsans gruppaktiviteter och workshoppar sker digitalt under våren 2021.

Om du har frågor om covid-19 kontakta 1177.se. För aktuell information från respektive lärosäte se respektive lärosätes hemsida.

Studenthälsan erbjuder individuella samtal, grupper, workshoppar och andra aktiviteter. Alla besök och aktiviteter hos oss är avgiftsfria. Du hittar oss i Studentpalatset i närheten av Odenplan. Vi som arbetar här är företagssköterskor, kuratorer och psykologer. 

Kontakta oss och hitta hit


Ett tips i dessa tider

De flesta av oss tillbringar just nu mer tid hemma än vi är vana vid. Tycker du att det är svårt att få studierna och livet som student att fungera på distans? Ta gärna del av Studie- och språkverkstadens tips och råd om hur du bäst hanterar situationen.

Plugga på distans


 

Vem kan vända sig hit?

Studenter vid Stockholms universitet samt följande högskolor har möjlighet att vända sig till Studenthälsan i Stockholm.

På denna sida