Stockholms universitet logo, länk till startsida

Hitta på campus

Stockholms universitet sträcker sig över en stor yta. Via länken nedan får du en guide till de olika universitetsområdena. Du får en beskrivning av vad som finns på respektive område, lunchställen och hur du hittar dit.

Du kan även titta på vår campusfilm. Den är cirka nio minuter lång och ger dig en inblick i de olika miljöerna och vilka ämnen man läser var.

Läs mer om att hitta på campus


Vill du veta när olika lokaler, institutioner och servicefunktioner är öppna?

Läs mer om öppettider


 

Andrum – tillfälligt stängt!

----------

OBS! Med anledning av smittspridning (covid-19) och rådande rekommendationer är andrummet vid Frescati tillsvidare stängt.

----------

På universitetsområde Frescati finns Andrum – ett särskilt rum som är öppet för alla som vill komma dit. Det är tänkt att vara ett värdeneutralt rum där både studenter och anställda ska känna sig välkomna, oavsett religion eller annan trosuppfattning.

Du hittar Andrum på campus Frescati i E-huset, Södra huset, rum E 407. Rummet kan besökas enskilt eller i grupp. Du behöver inte boka tid utan kan komma dit när som helst under öppettiderna måndag-torsdag kl. 6.30-22.00, fredag kl. 6.30-20.00 och lördag-söndag kl. 8.00-18.00. Röda dagar är det stängt.

Andrum invigdes den 6 oktober 2000 av dåvarande rektor Gustaf Lindencrona som uttryckte sin förhoppning om att rummet skulle vara till glädje för studenter och anställda vid Stockholms universitet. Den bärande symbolen i rummet är ljuset som är en viktig ingrediens i vår vardag. Inredningen har specialdesignats av de två formgivarna Fredrika Linder och Catarina von Matérn.

Kontakt

Servicecenter i Södra huset

På denna sida