Stockholms universitet

Registrera dig på din kurs eller ditt program

Det är viktigt att du registrerar dig på din kurs eller ditt program för att behålla din plats. För att registrera dig på rätt sätt måste du följa de anvisningar gällande registrering/upprop som den institution som ansvarar för din kurs/ditt program har.

Du kan webbregistrera dig (under registreringsperioden) genom att klicka på knappen Webbregistrera dig här. Om du har aktiverat ditt universitetskonto med BankID kan du välja att logga in med det översta alternativet Inloggning via ditt lärosäte; om du inte har aktiverat ditt konto med BankID väljer du antingen eduID eller Antagning.se för inloggning till Ladok. 

Undantag från webbregistreringen kan förekomma vid en del institutioner, till exempel Institutionen för data- och systemvetenskap, DSV.

Webbregistrera dig här

Vad som gäller för just din utbildning framgår på kurs- eller programsidan i vår katalog: 

su.se/utbildningskatalog

I katalogen hittar du även schema och litteraturlista såväl som kontaktuppgifter till den institution som ansvarar för utbildningen. 

Vissa institutioner kan också skicka ett välkomstbrev. Tänk på att kontrollera ditt skräppostfilter så att du inte missar viktig information om terminsstarten och din utbildning!

 

Obligatoriskt upprop för din kurs eller ditt program?

En del institutioner har obligatoriskt upprop. Även denna information finns i så fall i välkomstbrevet eller på utbildningens sida i den digitala katalogen.

 

Ansökan om anstånd (skjuta upp studiestarten)

Om du har blivit antagen till en utbildning, men inte kan påbörja utbildningen den terminen, kan du ansöka om att få anstånd med studiestarten.

Läs mer om anstånd

 

Kontakt

Studentavdelningen
E-post: info@su.se

För support på tjänsterna som beskrivs på sidan, se serviceportalen.su.se

På denna sida