Stockholms universitet logo, länk till startsida

Välkomstaktiviteter

Vid terminsstart arrangerar vi ett antal välkomstaktiviteter för dig som är ny student. Höstterminen 2020 var de flesta av dessa digitala så att alla skulle kunna delta på ett säkert sätt.

En av aktiviteterna var Välkomstdagen 28 augusti som bjöd på ett webbsänt seminarium med viktig information och praktiska tips inför din studietid samt en digital mässa. 

Ta del av seminarium och guidad tur i efterhand

Den digitala välkomstdagen för nya studenter är nu över och vi tackar alla som deltog. Ta gärna en titt på den information som fortfarande finns tillgänglig – den guidade turen runt campus och det inspelade seminarieprogrammet.

Guidad tur på campus Frescati

Välkomstdagens seminarieprogram


Välkomstdag för alla nya studenter

Välkomstdagen arrangeras centralt av Studentavdelningen och är för alla nya studenter, oavsett ämne, kurs eller program. Information som rör din utbildning får du via din kurs-/programgivande institution via en introduktionsdag, introduktionsföreläsning eller liknande. 

Hitta din institution
 

Studenter på Söder på sommaren. Foto: Niklas Björling

Biblioteket – din bästa studiekompis

Vilken nytta kan du ha av biblioteket under studietiden? Hur hittar du din kurslitteratur? Välkommen på en kort föreläsning som gör dig till bästis med bibblan.

15 september: Läs mer och anmäl dig


Kontakt

Studentavdelningen
E-post: 
studieinfo@su.se

På denna sida