Informationsmöte om fältstudier via Sidas MFS-stipendium

tisdag 28 april 2020 12.00 – 13.00

Galleriet, Studenthuset plan 2

Vill du genomföra din fältstudie utomlands? Ansök om Sidas Minor Field Studies (MFS)-stipendium innan 5 maj 2020.

För närvarande ställer Stockholms universitet in arrangemang med fler än 500 deltagare utifrån regeringens beslut. Ytterligare begräsningar och inställda arrangemang kan bli aktuella i närtid. Skulle detta evenemang ställas in kommer den här artikeln att uppdateras.

Minor Field Studies 

Är du intresserad av de globala målen för en hållbar utveckling? Dags för examensarbete eller uppsats? Varför skriva din uppsats i Stockholm när du kan skriva den på ett mer äventyrligt sätt utomlands? Stockholm universitets studenter har möjlighet att ansöka om ett Sida-finansierat Minor Field Studies (MFS)-stipendium på 27 000kr och tillbringa minst 8 veckor i ett låg- eller medelinkomstland för att utföra en fältstudie som underlag för sin uppsats eller examensarbete.

Välkommen till detta informationsmöte där Studentavdelningens MFS-handläggare berättar mer om stipendieprogrammet. Du kan även få tips och råd från MFS-alumner. På informationsmötet kommer vi diskutera:

  • Vad är MFS?
  • Möjliga värdländer
  • Behörighet
  • Ansökan
  • Bedömning och urval
  • Förberedelser

Information

Ansök mellan den 15 april och 5 maj 2020 för att genomföra din fältstudie innan 31 januari 2021.

MFS riktar sig till dig som studerar på kandidat-, magister- och masternivå inom alla ämnesområden och vill genomföra en fältstudie i ett låg- eller medelinkomstland för din uppsats eller examensarbete. 

Anmäl dig till informationsmötet

Läs mer om Minor Field Studies

Vi bjuder de första 20 studenterna på kaffe/te och lätt lunchsmörgås. Först till kvarn!

Välkommen!