Sida Alumni berättar om sin fältstudie i Colombia

onsdag 25 september 2019 12.00 – 12.30

Galleriet, Studenthuset, Frescati

Presentation från Stockholm universitets Minor Field Studies (MFS)-alumni om hennes fältstudie i Colombia och nuvarande arbete inom Sida Alumni programmet.

MFS Sida Alumni presentation

Vill du samla in data till din uppsats utomlands? Vill du spendera 8 veckor av fältarbete i ett låg- eller medelinkomstland? För att veta mer om det Sida finansierade Minor Field Studies (MFS)-stipendieprogrammet uppmanas du att lyssna på Stockholm universitets Minor Field Studies-alumni Sofie Axelsson som nu arbetar som Sida Alumni och berättar om sina upplevelser i fält.


Fältstudier i Colombia

Sofie kommer prata om hennes fältarbete i Colombia under 2018 och ge tips och råd till intresserade studenter. Sofie ingår nu i Sida Alumni programmet där hon bland annat föreläser om bistånd- och utvecklingsarbete och kommer ge information om varför MFS-stipendierna finns, vad man kan få med sig av en MFS (egna erfarenheter) samt hur man efter sin MFS kan fortsätta med utvecklingsarbete genom Sida. 

Detta är en utmärkt chans för dig att få mer information om MFS stipendiet samt en möjlighet att fråga frågor till en Stockholm universitets MFS alumni.


Du är välkommen att ta med dig din lunch!

Mer information om Minor Field Studies 
Stockholm universitets studenter har nu möjlighet att ansöka om ett Sida finansierat Minor Field Studies (MFS)-stipendium och tillbringa minst 8 veckor i ett låg- eller medelinkomstland för att utföra en fältstudie som underlag för sin uppsats eller examensarbete.

Mer information om ansökan, behörighet, urval, och informationstillfällen