Sluta skjuta upp! – INSTÄLLT TILLS VIDARE!

måndag 2 mars 2020 15.30 – måndag 25 maj 2020 17.00

Studenthälsans mottagning i Studentpalatset, Norrtullsgatan 2

Vi arbetar tillsammans med att hitta och utveckla fungerande strategier för att komma igång med studierna och få arbetet gjort.

För närvarande ställer Stockholms universitet in arrangemang med fler än 500 deltagare utifrån regeringens beslut. Ytterligare begräsningar och inställda arrangemang kan bli aktuella i närtid. Detta evenemang är inställt 18 och 25 mars. Skulle detta evenemang ställas in ytterligare kommer den här artikeln att uppdateras. Universitetets information till studenter och medarbetare om coronaviruset: su.se/corona

Gruppen "Sluta skjuta upp" riktar sig till dig som har problem med prokrastinering i ditt studiearbete. Vi träffas en gång i veckan under våren. Det är viktigt att du har möjlighet att delta vid varje tillfälle för att du själv och gruppen ska ges så goda förutsättningar som möjligt att nå resultat. Gruppen har ett fortlöpande intag, vilket innebär att du som student kan hamna i kö i väntan på en ledig plats om det är fullt. Deltagande i gruppen är kostnadsfritt. Välkommen!

Tid: Vi träffas med start måndagen den 2 mars kl. 15:30–17:00 fram till måndagen den 25 maj. Annandag påsk, måndagen den 13 april är inställd.

Plats: Studentpalatset, Norrtullsgatan 2, Stockholm

Om du vill veta mer eller anmäla dig till gruppen, kontakta psykolog Susanna Bitter
E-post: susanna.bitter@su.se

Läs mer om Studenthälsan

man sitter med huvudet nedböjt med stadsliv i bakgrunden. Foto: Whoislimos/Unsplash