Stockholms universitet logo, länk till startsida

Matnyttigt i lunchtid – inspiration varje onsdag

Vill du bli inspirerad och få matnyttig information? Varje onsdag i lunchtid under höst- och vårterminen, kl. 12.15-12.45, bjuds du som är student på en rad olika informations- och inspirationsföreläsningar.

Teman som tas upp är studieteknik, studiemotivation, internationella utbyten med mera. Föreläsningarna hålls via Zoom och visas även på storbildsskärmen bredvid Infocenter i Studenthuset. Surfa in och delta och ät gärna din lunch samtidigt – du kommer inte att synas eller höras! Dina frågor ställer du via Q&A-funktionen.

Smaklig inspirationspåfyllnad!

En person sitter vid en bärbar dator med en skål nudlar.
Foto: No revisions/Unsplash
 

Program för höstterminen 2022

I september startar höstterminens Matnyttigt i lunchtid. Programmet publiceras löpande här nedan. Klicka på respektive länk för att få veta mer om de olika föreläsningarna. 

Hjälp oss förbättra Matnyttigt i lunchtid!

Om du har deltagit i ett evenemang skulle vi uppskatta om du kunde fylla i vår korta enkät. Den innehåller tre frågor och tar cirka två minuter att besvara. Dina svar är värdefulla och hjälper oss att bli bättre. Om du har önskemål om ämnen till framtida föreläsningar får du gärna mejla projektledaren karin.warvlin@su.se.

7/12: Fem sätt att öka din motivation

 

Ladda gärna ned Zoom i förväg. Här kan du läsa mer om hur du gör:

Studera, undervisa och arbeta på distans

 

Kontakt

Studentavdelningen

Projektledare för Matnyttigt: Karin Warvlin
E-post: karin.warvlin@su.se

På denna sida