Stockholms universitet logo, länk till startsida

Drivhuset lanserar workshopserie

Är du nyfiken på entreprenörskap? Funderar du på att starta eget men inte vet var du ska börja?

Under hösten 2020 lanserar Drivhuset workshopserien ”Become an entrepreneur in 4 hours”. Så här förklarar de vad den handlar om:

"Som namnet avslöjar hoppas vi att under 4 timmar ge dig verktygen du behöver för att ta dig an entreprenörskapsvärlden. Under fyra olika tillfällen kommer du få lära dig allt från att ta fram en affärsidé, hur du imponerar som mest när du presenterar din idé samt vägen till att lansera den på marknaden. Inga förkunskaper krävs!

Detta är även ett ypperligt tillfälle att träffa likasinnade som är intresserade av innovation, entreprenörskap och företagande. Dessa workshops sker på plats i Villa Bellona, campus Frescati med ett begränsat antal platser, så skynda dig att säkra en plats."

Anmäl dig till workshopserien

Här kan du läsa mer om Drivhusets samarbete med Stockholms universitet:

Stöd till dig som har en idé

Drivhusets team framför Villa Bellona. Foto: Drivhuset
Team Drivhuset Stockholm hjälper dig som har en affärsidé. Foto: Drivhuset