Stockholms universitet logo, länk till startsida

Tänk på detta när du tar dig till och från universitetet

I samarbete med SL vill universitetet påminna alla studenter och medarbetare om att under hösten bara använda kollektivtrafiken om man verkligen måste. Den som kan ska välja alternativa färdsätt.

När du reser uppmanar vi dig att hålla avstånd, visa hänsyn och om möjligt undvika rusningstid 07.30 – 09.00 samt 15.30 – 17.30. Självklart ska du som reser vara frisk – helt enligt rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Ladda ned SL-app

För att kunna säkerställa att det inte blir trängsel behöver SL hjälp av resenärerna i Stockholm och rekommenderar alla att ladda ner SL-appen som är gratis. Den underlättar att söka resor, hitta alternativa färdsätt och innehåller alltid aktuell information. Svensk språkinställning är standard men om du har en annan språkinställning i din telefon installeras appen på engelska.

Ladda ned app för iOS

Ladda ned app för Android

Om du vill veta mer om kollektivtrafiken och vad som gäller i höst:
Svenska: sl.se/corona
Engelska: sl.se/sv/info/languages/engelska/