Webinar: Information om studier och praktik utomlands

Vill du lära dig mer om vad det finns för möjligheter att bli utbytesstudent genom Stockholms universitet? Har du frågor kring utlandspraktik eller Erasmus+? Välkommen till detta online webinar där Studentavdelningen berättar om vad det finns för möjligheter till utlandserfarenhet för dig som student vid Stockholms universitet. På detta webinar kommer vi diskutera:

Vi berättar om möjligheter, tar upp praktiska saker och du får även höra på en student som varit på utbyte berätta om sina upplevelser och erfarenheter från sitt utbyte. Passa på att ställ frågor! 

Vi går även igenom utlysningen av utbytesplatser genom centrala avtal för utbytesperioden HT19/VT20, som är öppen 5 november - 5 december 2018.

Tid: tisdag 27 november  kl. 9:00 - 10:00

Hur fungerar det?

Vem som helst kan följa ett webinar som en gäst och du behöver inte anmäla dig i förhand. Om du har frågor under webinariets gång så kan du ställa dem i chatten, vi svarar gärna på alla dina frågor! Webinariet kommer hållas i ett digitalt mötesrum via Adobe Connect. Kom till det digitala mötesrummet genom att klicka på länken och delta som gäst. 

Plats för webinariet 

Gå till det digitala mötesrummet: 'Adobe meeting room' Information om utlandsstudier