Stockholms universitet logo, länk till startsida

Utbildningsmässor

Undrar du hur det är att plugga på Stockholms universitet? Vilka ämnen som finns och hur du hittar det som passar just dig?

Stockholms universitet deltar på olika utbildningsmässor där du kan träffa studenter, studie- och karriärvägledare och andra medarbetare och få svar på dina frågor. 

För dig som redan är student och funderar på att läsa ett masterprogram anordnar vi mässan Master's Fair.

 

Saco Studentmässa

Saco Studentmässa är Sveriges största yrkes- och utbildningsmässa för personer som ska välja eftergymnasial utbildning och Stockholms universitet deltar. Totalt besöker nästan en tredjedel av Sveriges avgångselever Saco Studentmässa för att få fakta och inspiration. I år arrangeras också Saco Studievalsmässa digitalt den 15-16 mars. Allt innehåll finns sedan på Sacos mässplattform till september 2022.

Saco Studentmässa 2022 äger rum på Stockholmsmässan 30/11 – 1/12 och på Malmömässan 7/12, och är tänkt att hållas både på plats och digitalt. På Saco Studentmässas egen webbplats kan du läsa mer om själva mässan.

Läs mer om Saco Studentmässa

Funderar du på att börja plugga hos oss? Besök gärna sidan su.se/studera för att få veta mer om våra utbildningar, studie- och karriärvägledning och mycket annat. Besök även gärna digitalt Öppet hus den 24 mars!

 

Virtual Master's Fair

Funderar du på att läsa vidare och ta en master? Varje höst anordnar vi Virtual Master's Fair för presumtiva masterstudenter. Hösten 2021 ägde mässan rum online den 18 november. Information om Master's Fair hösten 2022 kommer längre fram.

Läs mer om Virtual Master's Fair på vår engelska webbsida

Studentambassadör hjälper besökare Foto: Niklas Björling

 

 

Kontakt

Frågor gällande Saco-mässan:

Studentavdelningen
E-post: 
studieinfo@su.se 

Frågor gällande Master's Fair:

E-post: mastersfair@su.se

På denna sida