Stockholms universitet logo, länk till startsida

Utbildningsmässor

Undrar du hur det är att plugga på Stockholms universitet? Vilka ämnen som finns och hur du hittar det som passar just dig?

Stockholms universitet deltar på flera stora utbildningsmässor där du kan träffa studenter, studie- och karriärvägledare och andra medarbetare i vår monter och få svar på dina frågor.

För dig som redan är student och funderar på att läsa ett masterprogram anordnar vi mässan Master's Fair på campus Frescati.

Saco Studentmässa blir digital hösten 2020 och pågår 24-27 november. Den är Sveriges största yrkes- och utbildningsmässa för personer som ska välja eftergymnasial utbildning och Stockholms universitet deltar förstås.

I vår digitala monter kommer det att finnas film, livesändningar, möjlighet till videosamtal och chatt med studenter och studievägledare, och länkar till alla universitetets utbildningar via den digitala utbildningskatalogen.

Webbinarier

Vi kommer att ge 15 minuter långa webbinarier som handlar om olika teman och ger allmän information om hur det är att studera vid Stockholms universitet. Under seminarietiden kommer du alltid att kunna ställa frågor i chatten.

Besök mässan hösten 2020

Välkommen att besöka oss digitalt på Saco Studentmässa 24-27 november kl. 9.00-16.00! Varje dag är indelad i två halvdagspass, kl. 9.00–12.00 och kl. 13.00–16.00.

Läs mer på Saco Studentmässas webbplats

Bazaren är en mässa för utbildning, rekrytering och egenföretagande som äger rum i Stockholm i januari eller februari varje år. Datum för 2020 är 13-14 februari.

På denna mässa kan du bland många andra lärosäten och utbildningsanordnare träffa Stockholms universitet, representanter från Universitets-och högskolerådet (UHR), arbetsgivare och fackförbund, och få information om allt du behöver veta för att starta eget företag i ”Café Starta Eget”.

Bazaren är ett samarbete mellan privat och offentlig sektor samt den akademiska världen. Från Stockholms universitet medverkar studenter, studie- och karriärvägledare och andra medarbetare som gärna svarar på frågor och vägleder besökarna.

Läs mer på Bazarens hemsida

Funderar du på att läsa vidare och ta en master? Den 18 november anordnas Virtual Master's Fair.

Läs mer om Virtual Master's Fair på vår engelska webbsida

Studentambassadör hjälper besökare Foto: Niklas Björling

Kontakt

Frågor gällande Saco-mässan, Kunskap & Framtid och Bazaren:

Studentavdelningen
E-post: 
studieinfo@su.se 

Frågor gällande Master's Fair på campus:

E-post: mastersfair@su.se


 
 

 

På denna sida