Stockholms universitet logo, länk till startsida

Utbildningsmässor

Undrar du hur det är att plugga på Stockholms universitet? Vilka ämnen som finns och hur du hittar det som passar just dig?

Stockholms universitet deltar på flera stora utbildningsmässor där du kan träffa studenter, studie- och karriärvägledare och andra medarbetare och få svar på dina frågor. Hösten 2020 äger dessa mässor rum online.

För dig som redan är student och funderar på att läsa ett masterprogram anordnar vi mässan Virtual Master's Fair.

Saco Studentmässa blir digital hösten 2020 och pågår 24-27 november. Den är Sveriges största yrkes- och utbildningsmässa för personer som ska välja eftergymnasial utbildning och Stockholms universitet deltar förstås.

I vår digitala monter kommer det att finnas film, livesändningar, möjlighet till videosamtal och chatt med studenter och studievägledare, och länkar till alla universitetets utbildningar via den digitala utbildningskatalogen.

Webbinarier

Vi kommer att ge 15 minuter långa webbinarier som handlar om olika teman och ger allmän information om hur det är att studera vid Stockholms universitet. Under seminarietiden kommer du alltid att kunna ställa frågor i chatten.

Besök mässan hösten 2020

Välkommen att besöka oss digitalt på Saco Studentmässa 24-27 november kl. 9.00-16.00! Varje dag är indelad i två halvdagspass, kl. 9.00–12.00 och kl. 13.00–16.00.

Läs mer på Saco Studentmässas webbplats

Bazaren är en rekryterings- och utbildningsmässa med syfte att skapa möten som kan leda vidare in på arbetsmarknaden. Alla är välkomna till Bazaren, men för just utrikesfödda och för ungdomar som saknar kontaktnät på arbetsmarknaden är mässan speciellt viktig.
Stockholms universitet deltar på Bazaren som i år hålls digitalt den 3 och 4 december kl. 10.00-16.00. Du hittar oss på avdelningen för rekrytering och utbildning.

Läs mer om Digitala Bazaren 2020

Bazaren 2020 på sociala medier: hashtagg #bazaren

Funderar du på att läsa vidare och ta en master? Den 18 november anordnades Virtual Master's Fair.

Läs mer om Virtual Master's Fair på vår engelska webbsida

Studentambassadör hjälper besökare Foto: Niklas Björling

 


Kontakt

Frågor gällande Saco-mässan, Kunskap & Framtid och Bazaren:

Studentavdelningen
E-post: 
studieinfo@su.se 

Frågor gällande Master's Fair på campus:

E-post: mastersfair@su.se

På denna sida