Stockholms universitet logo, länk till startsida

Utbildningsmässor

Undrar du hur det är att plugga på Stockholms universitet? Vilka ämnen som finns och hur du hittar det som passar just dig?

Stockholms universitet deltar på olika utbildningsmässor där du kan träffa studenter, studie- och karriärvägledare och andra medarbetare och få svar på dina frågor. 

För dig som redan är student och funderar på att läsa ett masterprogram anordnar vi mässan Master's Fair.


 

Saco-mässan 1–3 december

Saco Studentmässa är Sveriges största yrkes- och utbildningsmässa för personer som ska välja eftergymnasial utbildning och Stockholms universitet deltar varje år. Totalt besöker nästan en tredjedel av Sveriges avgångselever Saco Studentmässa för att få fakta och inspiration. Nästa digitala mässa blir 1–3 december.

Funderar du på att börja plugga hos oss? Besök gärna sidan su.se/studera för att få veta mer om våra utbildningar, studie- och karriärvägledning och mycket annat.

På Saco Studentmässas egen webbplats kan du läsa mer om själva mässan.

Läs mer om Saco Studentmässa


 

Bazaren

Bazaren är en rekryterings- och utbildningsmässa med syfte att skapa möten som kan leda vidare in på arbetsmarknaden. Alla är välkomna till Bazaren, men för just utrikesfödda och för ungdomar som saknar kontaktnät på arbetsmarknaden är mässan speciellt viktig.
Stockholms universitet deltog när Bazaren för första gången hölls digitalt den 3 och 4 december 2020.

Läs mer om Bazaren


 

Virtual Master's Fair 18 november

Funderar du på att läsa vidare och ta en master? Varje höst anordnar vi Virtual Master's Fair för presumtiva masterstudenter. Hösten 2021 äger mässan rum online den 18 november.

Läs mer om Virtual Master's Fair på vår engelska webbsida

Studentambassadör hjälper besökare Foto: Niklas Björling

 


 

Kontakt

Frågor gällande Saco-mässan och Bazaren:

Studentavdelningen
E-post: 
studieinfo@su.se 

Frågor gällande Master's Fair:

E-post: mastersfair@su.se

På denna sida