Stockholms universitet logo, länk till startsida

Utbildningsmässor

Undrar du hur det är att plugga på Stockholms universitet? Vilka ämnen som finns och hur du hittar det som passar just dig?

Stockholms universitet deltar på flera stora utbildningsmässor där du kan träffa studenter, studie- och karriärvägledare och andra medarbetare och få svar på dina frågor. Hösten 2020 äger dessa mässor rum online.

För dig som redan är student och funderar på att läsa ett masterprogram anordnar vi mässan Master's Fair.


Saco-mässan

Saco Studentmässa är Sveriges största yrkes- och utbildningsmässa för personer som ska välja eftergymnasial utbildning och Stockholms universitet deltar varje år. Stockholms universitet medverkar på Sacos digitala vårmässa som kommer att pågå den 17 och 18 mars mellan kl. 15 och 18. I den digitala montern hittar du råd och tips inför studievalet och du kan till exempel titta igenom våra webbinarier som finns i olika ämnen. Vi kommer också att svara på frågor i chatten.

Läs mer på Saco Studentmässas webbplats


Bazaren

Bazaren är en rekryterings- och utbildningsmässa med syfte att skapa möten som kan leda vidare in på arbetsmarknaden. Alla är välkomna till Bazaren, men för just utrikesfödda och för ungdomar som saknar kontaktnät på arbetsmarknaden är mässan speciellt viktig.
Stockholms universitet deltog på Bazaren som för första gången hölls digitalt den 3 och 4 december 2020.

Läs mer om Bazaren


Master's Fair

Funderar du på att läsa vidare och ta en master? Varje höst anordnar vi Master's Fair för presumtiva masterstudenter. Hösten 2020 hölls mässan digitalt och ägde rum den 18 november.

Läs mer om Master's Fair på vår engelska webbsida

Studentambassadör hjälper besökare Foto: Niklas Björling

 


Kontakt

Frågor gällande Saco-mässan och Bazaren:

Studentavdelningen
E-post: 
studieinfo@su.se 

Frågor gällande Master's Fair:

E-post: mastersfair@su.se

På denna sida