Stockholms universitet

Utbildningsmässor

Undrar du hur det är att plugga vid Stockholms universitet? Vilka ämnen som finns och hur du hittar det som passar just dig? Ta chansen att träffa oss på en mässa!

Stockholms universitet deltar på olika utbildningsmässor där du kan träffa studenter, studie- och karriärvägledare och andra medarbetare och få svar på dina frågor. För dig som redan är student och funderar på att läsa ett masterprogram anordnar vi mässan Virtual Master's Fair. 

 

Saco Studentmässa

Saco studentmässa är Sveriges största mötesplats för val av eftergymnasial utbildning. Stockholms universitet är en av närmare 100 utställare som informerar några av de omkring 20 000 besökarna om möjligheterna som finns med att studera här. Du som funderar på att studera vidare kan ta del av utställarnas information och ställa dina frågor direkt till studievägledare eller studenter. Du hittar vår monter i Kista den 29-30 november och mässan är öppen 9-16.30. Hoppas vi ses!

På Saco Studentmässas egen webbplats kan du läsa mer:

Läs mer om Saco Studentmässa

Här kan du läsa ett reportage från vårt deltagande 2022:

Fullt med nyfikna besökare i montern under Saco Studentmässa

 

Bazaren

Bazaren är en rekryterings- och utbildningsmässa med syfte att skapa möten som kan leda vidare in på arbetsmarknaden. Bazaren riktar sig till arbetssökande i regionen som har mer arbetslivserfarenhet, är på väg att etablera sig, samt till de personer som står längre från arbetsmarknaden.

Stockholms universitet deltar på 2024 års mässa på Stockholm Waterfront Congress Centre. Då kan studieintresserade fånga upp fakta och inspiration och rusta sig inför sitt studieval, samt träffa en lång rad utställare, däribland alltså oss. Datum meddelas senare.

Läs mer om Bazaren

 

Virtual Master's Fair

Funderar du på att läsa vidare och ta en master? Varje höst anordnar vi Virtual Master's Fair för presumtiva masterstudenter. Hösten 2023 ägde Virtual Master's Fair rum den 7-9 november.

Läs mer om Virtual Master's Fair på vår engelska webbsida

 

Kontakt

Frågor gällande Saco-mässan och Bazaren:

Studentavdelningen
E-post: 
studieinfo@su.se 

Frågor gällande Master's Fair:

E-post: mastersfair@su.se

På denna sida