Stockholms universitet logo, länk till startsida

Utbildningsmässor

Undrar du hur det är att plugga vid Stockholms universitet? Vilka ämnen som finns och hur du hittar det som passar just dig? Ta chansen att träffa oss på en mässa!

Stockholms universitet deltar på olika utbildningsmässor där du kan träffa studenter, studie- och karriärvägledare och andra medarbetare och få svar på dina frågor. För dig som redan är student och funderar på att läsa ett masterprogram anordnar vi mässan Virtual Master's Fair. 

 

Saco Studentmässa

Saco Studentmässa är Sveriges största yrkes- och utbildningsmässa för personer som ska välja eftergymnasial utbildning och Stockholms universitet deltar. Här kan studieintresserade fånga upp fakta och inspiration och rusta sig inför sitt studieval samt träffa en lång rad utställare, däribland Stockholms universitet. Det finns också en digital mässplattform som gör innehåll, som webbinarier och frågelådor, tillgängligt året runt.

Här kan du läsa ett reportage från vårt deltagande 2022:

Fullt med nyfikna besökare i montern under Saco Studentmässa

Under 2023 äger mässan rum följande datum:

  • Sacos digitala Studentmässa 24 januari kl. 9–17
  • Sacos Studievalsmässa 4 april kl. 14–19
  • Saco Studentmässa i Stockholm 29–30 november
  • Saco Studentmässa i Malmö 6 december

På Saco Studentmässas egen webbplats finns mer information.

Läs mer om Saco Studentmässa

 

Bazaren

Bazaren är en rekryterings- och utbildningsmässa med syfte att skapa möten som kan leda vidare in på arbetsmarknaden. Bazaren riktar sig till arbetssökande i regionen som har mer arbetslivserfarenhet, är på väg att etablera sig, samt till de personer som står längre från arbetsmarknaden.

Stockholms universitet deltar på 2023 års mässa 16–17 februari på Stockholm Waterfront Congress Centre. Då kan studieintresserade fånga upp fakta och inspiration och rusta sig inför sitt studieval, samt träffa en lång rad utställare, däribland alltså oss.

Läs mer om Bazaren

 

Virtual Master's Fair

Funderar du på att läsa vidare och ta en master? Varje höst anordnar vi Virtual Master's Fair för presumtiva masterstudenter. Hösten 2022 ägde Virtual Master's Fair rum den 20 oktober.

Läs mer om Virtual Master's Fair på vår engelska webbsida

 

Kontakt

Frågor gällande Saco-mässan och Bazaren:

Studentavdelningen
E-post: 
studieinfo@su.se 

Frågor gällande Master's Fair:

E-post: mastersfair@su.se

På denna sida