Fråga mig om studier i marknadskommunikation!

Hej och välkommen till min sida! Mitt namn är Lutfi Zeneli och jag läser termin 3 på kandidatprogrammet i marknadskommunikation (GI) på Stockholms universitet. I videon här nere berättar jag om vad det innebär för mig att plugga marknadskommunikation. Hoppas att videon ger ett bättre överblick över programmet men om du är nyfiken och har några frågor ställ dem nedan så lovar jag att svara så gott jag kan.

 

 

Frågor och svar:

 

Fråga: Hej! Hur är sammanhållningen i din klass? Är det lätt att få nya vänner? /Lisa

Svar: Hej Lisa, vilken intressant fråga! Vi är rätt så många i min klass (drygt 70-80 personer) och det är omöjligt att bli vänner med alla. Man träffar sin klass på föreläsningar eller seminarier. På föreläsningarna sitter man och lyssnar på föreläsaren. Så fort föreläsningen är slut springer alla därifrån. 

På seminarier sitter man i mindre grupp. En klass kan delas i upp till 4 grupper, cirka 20 personer per grupp. Här är det lättare att prata med klasskamraterna för att man sitter i mindre salar och diskuterar kring ämnet med varandra. I seminariumgruppen delas man i mindre arbetsgrupper bestående av 4-6 personer. 

Man träffar gruppmedlemmarna ofta eftersom man måste samarbeta för att lösa den givna uppgiften. Man lär känna varandra bättre. Jag umgås mest med de som jag har samarbetat med innan. Vi har lärt känna varandra och brukar fika, luncha men även träffas en fredagkväll i stan. 

Hoppas att jag har svarat på din fråga och att du har fått en bättre förståelse för hur sammanhållningen i min klass är! Återkom om du har ytterligare frågor. 

Ha en bra dag!
Hälsningar 
Lutfi Zeneli  

Du kanske också är intresserad av